Ovo smo mi

Hotel Bor

Dobrodošli u hotel Bor, prijateljski i obiteljski orijentiran hotel koji se nalazi u prelijepom gradu Krk, Hrvatska. Nalazimo se samo 30 metara od mora, okruženi bujnim zelenilom, što nas čini savršenim mjestom za odmor.


U Hotelu Bor vjerujemo da svatko treba imati nezaboravan i ugodan odmor. Zato idemo iznad i dalje kako bismo napravili da se naši gosti osjećaju dobrodošlo i ugodno. Naše osoblje je ljubazno i pažljivo i uvijek ćemo Vam rado pomoći oko svega što trebate.


Bilo da tražite romantični bijeg, ili opuštajući odmor s prijateljima, Hotel Bor ima nešto za svakoga. Nudimo razne vrste soba koje možete izabrati, sve koje su čiste i dobro uređene. Naš restoran poslužuje ukusnu Hrvatsku i internacionalnu kuhinju, a naš bar nudi široku ponudu izbor pića.


Pozivamo Vas da dođete i osjetite toplinu i gostoprimstvo za sebe. Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u naš prekrasan otok!

Obiteljska atmosfera

U Hotelu Bor znamo da je obitelj srce svakog odmora. Zato nudimo niz pogodnosti i aktivnosti koje će vas razvedriti.


Naš restoran ima poseban dječji meni, a naše osoblje je uvijek tu i rado će udovoljiti svim Vašim potrebama. Nudimo i a niz obiteljskih paketa koji uključuju popuste na aktivnosti i obroke.


Svim našim gostima želimo nezaboravan i ugodan odmor, i predani smo tome da se obitelji osjećaju dobrodošlo i ugodno u hotelu Bor.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Napominjemo da je hotel Bor hotel bez kućnih ljubimaca. Ispričavamo se za sve neugodnosti koje bi to moglo uzrokovati, ali vjerujemo da je ovo pravilo u skladu najboljem interesu svih naših gostiju.

Svim našim gostima želimo nezaboravan i ugodan odmor, i predani smo tome da se obitelji osjećaju dobrodošlo i ugodno u hotelu Bor. Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u naš prekrasan otok!

Hotel Bor izvana